fbpx

Breddehold – 5 Ugers Dans 2022

BREDDEHOLD:

Tilmelding

Tilmeldingen er bindende for hele sæsonen.
(Opstart D. 23 Maj 2022)
(Slut D. 24 Juni 2022)


Sæsonen er i 1 rate

  • 1. Rate betales sammen med tilmeldingen (420 kr) = 1 Hold

 

 

 

Rabatter

2 Hold:
Rabat ved tilmelding af 2 hold før opstart – (800 kr) = 2 Hold


Tilmeldingen indeholder 5 undervisningslektioner fordelt på 5 uger.

 

PRØVETIMER

Ved tilmelding af prøvetime koster den time (80 kr). Du kan prøve alle de hold du ønsker. Ved fremmøde af flere timer på samme hold sker tilmelding for resten af sæsonen.

 

Har dit barn fritidspas, anvendes følgende procedure for tilmelding til dans

  • Via fanen “TILMELDING” finder du “TILMELD HOLD” knappen ud for det ønskede hold og tidspunkt. Via knappen føres du videre til JDS handelsbetingelser, der godkendes ved at klikke på knappen “TILMELD MIG” nederst på siden. Nu føres du videre til vores betalingssystem. Udfyld alle nødvendige oplysniger. Betal prisen på holdet med dit kort.
  • Send mail til os på kontakt@justdancestudios.dk og oplys barnets navn, hvilket hold barnet er tilmeldt og vigtigst nummeret på fritidspasset. Du vil få dine penge refunderet til dit kort kort efter JDS har modtaget gennemført godkendelse fra kommunen. Er der ikke nok penge på fritidspasset til at dække prisen for holdet, refunderes kun det beløb, der er til rådighed på fritidspasset.
  • Du kan også møde op hos Just Dance Studios og få hjælp i receptionen.

Force Majeure

JDS tager forbehold for nødvendige ændringer ved udefra kommende omstændigheder, der har indflydelse på afholdelse af undervisningstimer. JDS bestræber sig på at sikre alle undervisningstimer afholdes enten fysisk i danse lokaler eller via online medier. Alle betalende modtager derfor alle berettede undervisningstimer for sæsonen.

JDS er en forening under Aarhus kommune og er derfor super glade for de vigtige frivillige, samt tilbud, der støtter op om fællesskabet i dansen. Børn og voksne fra hele verden kan herved medvirke og opleve sjove timer, udvikling og nye kulturer sammen.

Kontakt os:
Søren Nymarks Vej 25
8270, Højbjerg, DK – Aarhus S
TLF 1: +45 53 63 27 77
TLF 2: + 45 24 61 81 16
Åbningstider:
Mandag – Torsdag: Kl.14.30-22.30

Fredag – Søndag: Lukket

Telefontid:
(Mandag-Fredag – kl.10.00-22.00)
(Lørdag-Søndag – kl.12.00-18.00)