fbpx

Instruktører

Bjørn & Ashli

Bjørn Bitsch & Ashli Williamson

Bjørn er kendt for at være en evig optimist, meget målrettet og altid i godt humør. Ved siden af det, har alle en fornemmelse at de altid kan komme i snak med ham. Han er meget nærværende og er altid klar til at give hjælpende hånd. Bjørn elsker at kunne sprede sin danseglæde til andre og siger derfor tit “Jeg har det fedeste job i verden. At kunne videregive andre glæde og godt humør, er livs bekræftende” 

 

Ashli er en charmerende, flittig og dedikeret kvinde som elsker at være effektiv og struktureret med det hun laver. Hun har altid vidst hvad hun vil, selv helt tilbage som 16 årig hvor hun flyttede til Danmark fra Perth i Vest Australien. Hun ville være en af verdens bedste! Det opnåede hun, sammen med sin livspartner Bjørn. Bjørn og Ashli skaber sammen en sådan energi, at enhver kan blive fascineret af hvordan sådan et match overhoved kunne findes. 

Glæd jer til at møde dem.   

De er det mest vindende sportsdansepar nogensinde med 10 Verdensmesterskabstitler.

De er at finde i JDS (Just Dance Studios) løbende henover ugen, men man kan blive undervist af dem hver onsdag.
Dans i Aarhus har aldrig været sjovere!!!

Marc Andersen

Marc aka. Mbreaker er en efterspurgt danselærer i det meste af Danmark. Marc har undervist på et professionelt niveau i mange år og er kendt for at være pædagogisk, humoristisk og spreder en enorm danseglæde.

Marc kan lære ALLE at danse og føle sig godt tilpas. Alle elever er vilde med ham, store som små. Som danser har Marc optrådt i utallige tv-shows, modeshows, musikvideoer, reklamefilm m.m.

Siden Marc var 2 1/2 år gammel, har han elsket at danset og performe. Igennem årene har Marc mestret mange stilarter, men med tiden mest specialiseret sig indenfor Hip-Hop kulturen.

Marc er tidligere konkurrencedanser og har dermed deltaget utallige gange i diverse konkurrencer, hvor han har vundet mange fornemme resultater, såvel nationalt som internationalt.

Marc har flere gange fået titlen som, Danmarksmester i Hip-Hop og desuden også vundet VM i Hip-Hop og fået bronze i bla. Electric Boogie og Breakdance ved EM.

Marc har også haft danset for forskellige kendte navne som fx. Medina, Outlandish, Niklas, Christopher, Blue, Johnson og mange flere…
Dans i Aarhus har aldrig været sjovere!!!

Skærmbillede 2022-08-07 kl. 22.46.14

Earle Williamson

 

Earle Williamson har konkurreredeStandard & Latin siden han var 4 år og har danset mange forskelligt dansestilarter ved siden af.

Han er nuværende Europamester i Standard & Latin dans og har vundet sølv ved verdensmesterskaberne i 2021. 

Som underviser er han altid smilende og glad, han er meget omsorgsfuld og i hans timer er der plads for alle, både nybegynder og øvede. Han har undervist i over 15 år og har derfor masse erfaring med at hjælpe alle hans elever lige der hvor de er.

Han glæder sig til at tage godt imod nye elever ligeså vel som gamle elever hver torsdag aften med sit vild med dans hold.

Veronika Myshko

Veronika Myshko

Veronika er født og opvokset i Ukraine. Udover at danse, har Veronika færdiggjort sin PhD i ”Olympic and Professional Sports”. Hun startede med at danse da hun var ganske ung, som følge af at have en mor, der er blandt de dygtigste dansetrænere i Ukraine. Hun har altid været en del af sin mors danseskole og lærte fra meget ung alder, hvordan man underviser, koreograferer shows og frem for alt frembringer alt det bedste i de unge dansetalenter.
Veronika har arbejdet som professionel dansetræner de sidste 16 år og flyttede til Danmark i 2018.
Veronika er blevet Ukrainsk Mester i årene 2007-2020,

Ved de Europæiske Mesterskaber i 2007, 2014 og 2019 vandt hun bronze
Vinder af adskillige mesterskaber både nationalt (for Ukraine) samt internationalt

Veronika har desuden uddannelse indenfor:
Kandidatgrad i Fysisk rehabilitering og sport
Kandidatgrad i internationale økonomiske relationer

Dans i Aarhus har aldrig været sjovere!!!

Image

Laura Amalie Bloksgaard

DETTE SKRIVER LAURA AMALIE BLOKSGAARD OM SIG SELV

Min plads i danseverdenen tog jeg for første gang i mine tidlige teenage-år, hvorefter det hele lynhurtigt tog fart! Fra dag ét har min helt store passion ligget hos softgenrerne – og især contemporary, lyrical, jazz og showdance, hvilket jeg både har undervist og danset på konkurrenceplan de seneste år.

Min undervisningsstil er præget af min egen kæmpe passion for dansen og alt hvad den kan! Derfor går jeg op i, at alle går fra hver eneste af mine timer med et smil på læben, sved på panden og ny viden. Hos mig er ingen drømme eller ambitioner for store – så længe man er villig til at arbejde efter at opnå dem! Jeg mener, at det er fuldstændig essentielt at udvikles i et positivt, trygt og opbakkende miljø, og jeg ELSKER at se og fejre mine elevers succeser og personlige såvel som dansemæssige udvikling – dét giver mig et smil på læben hver eneste dag, som jeg gør en dyd ud af at dele med omverdenen.

Min instruktør-tid startede i 2017 – og siden har jeg undervist alt fra forældre/barn dans 2-3 år til elite/konkurrence showdance. De seneste par år har mit fokus været på talentudvikling indenfor softgenren, med alt hvad dette indebærer.

318571577_866473277686836_8141147619101483368_n

Amanda Jacobsen

Amanda har fra barnsben altid elsket at bevæge sig til rytme og musik. I hendes tidlige teenageår tog dansen især fart, som førte til, at hun i en alder af 17 år flyttede hjemmefra for at tage en 3-årig forberedende danseuddannelse på Campus Dance Academy i Vejle samtidig med, at hun færdiggjorde en gymnasial uddannelse. Efter den forberedende danseuddannelse blev Amanda i 2022 optaget på Aarhus Dance Education, som er en 1-årig urbane danseuddannelse.

Gennem Amandas danseeventyr, er hun blevet en alsidig danser, der har beskæftiget sig med en bred vifte af stilarter, teknikker og teori. Amanda har et godt fundament i såvel HipHop som moderne stilarter, som hun benytter, til at skabe koreografier, hvor hun kombinerer relevant viden, egenskaber og teknikker på tværs af stilarterne.

Amanda har de senere år fået en forkærlighed for upbeat dans indenfor Girly og Commercial HipHop, hvilket hun også vil undervise på JDS.

Amanda har tidligere afholdt forskellige workshops, men ser frem til at få hendes eget dansehold, som hun kan arbejde i dybden og udvikle sig sammen med.

image2 (2)

Alisa Sidyk

 

Om mig selv:

“Mit navn er Alisa.

 Jeg er fra Ukraine, og jeg studerede koreografi på College of Culture and Arts i Kiev i 2 år. Jeg arbejdede på et dansestudie som danseinstruktør fra 2015 til 2022. Jeg er et hårdtarbejdende, kreativt og godt humør med 7 års erfaring. Jeg arbejdede med børn i forskellige aldre: fra 7 – til 10 år, teenagere og unge 12 -17 år.

Jeg vil med glæde slutte mig til dit team og dele min oplevelse med mine nye elever.”

194615585_189237909776740_6247094088882121254_n

Rikke Nissum

Rikke Nissum startede med dansen da hun var 7 år gammel og har haft den i hjertet lige siden. Hun er glad, smilende, imødekommende og glæder sig til at undervise netop dig. Hun brænder for at gøre en forskel for andre, og der er altid plads, tid og rum til hendes skønne elever, og hun gør en dyd i at være til stede i øjeblikket, hvad enten det handler om elever eller noget helt andet. Derudover bliver hun vores sociale PR assistent som laver videoer til TikTok, Facebook, Instagram eller meget mere for eleverne på danseskolen. Dans skal være lige så meget socialt, som det skal være fysisk.

Rikke underviser i HipHop Girly, TikTok, Pop / Afro Vibes, for alle niveauer . Hun underviser både begyndere, og dem som vil tage deres dans til konkurrenceniveau. Hun har fra barnsben selv danset de helt små børnedanse, herefter blev det til HipHop, Showdance, Girlstyle Disco, Afro, House, Commercial, Contemporary. Efter at have trænet en del år, og deltaget i de nationale turneringer rykkede hun op i de internationale turneringer, hvor hun konkurrerede. Hun er blevet udtaget til både EM & VM i HipHop flere gange og har vundet div. titler ved de danske mesterskaber i Disco og HipHop i både solo og duo.

Rikke glæder sig til at undervise og have nogle gode timer med jer hver torsdag.

280836844_527465712183578_2267839353853525118_n

Casandra M. Daniels

Casandra startede med at danse, da hun var 4 år gammel, og har holdt fast i dansen lige siden. Hun er en glad og smilende pige med altid godt humør.

For Casandra er glæden ved at danse noget af det vigtigste – så nu er hun klar til at sprede sin danseglæde med netop dig.

Gennem årene har Casandra prøvet en del forskellige stilarter af – heriblandt Disco, Contemporary, Girly, Afro Vibes og House, men på det sidst har hun fokuseret på Hip Hop.

Med masser af dans i bagagen har Casandra udtaget sig til internationale konkurrencer som EM og VM flere gange, og vundet nationale titler som jysk mester og dansk mester. Også indenfor disco har hun vundet titler både som solo og duo danser.

Fornyeligt har hun vundet MGP som danser til Emma, så nu klør hun på med koncerter rundt omkring i landet, samtidig med at hun konkurrere både solo og med sit hold.

Casandra er så klar til at undervise jer hver torsdag, med masser af danseglæde og højt humør.

Kontakt os:
Søren Nymarks Vej 25
8270, Højbjerg, DK – Aarhus S
CVR: 35 61 57 92
TLF 1: +45 53 63 27 77
TLF 2: + 45 24 61 81 16
Åbningstider:
Mandag – Fredag: Kl.14.30-22.30

Lørdag – Søndag: Lukket

Telefontid:
(Mandag-Fredag – kl.10.00-22.00)
(Lørdag-Søndag – kl.12.00-18.00)