fbpx

STILARTER

SE DE FORSKELLIGE STILARTER:

 ! RUL NED FOR AT SE DEM !
Webp.net-resizeimage (12)

MGP / RAMASJANG DANS:

Her udvikler vi barnets naturlige danseglæde og grovmotorik ved hjælp af rytmik, leg og dans.

Vi lærer nogle af de traditionelle børnedanse, og krydrer med små sjove danse til de største børnesange, som dit barn med sikkerhed kender.
Giv dit barn en naturlig optræden sammen med andre børn.

De får en god holdning og en stimulering, der vil præge dem resten af ​​livet.
JDS vil gerne være en del af dit barns sjove og lærerige fritid.

HIPHOP KIDZ:

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

279767802_1224023168338262_8004511686547871002_n
Tiktok - billede 2

TIKTOK:

TikTok er navnet på et socialt medie, der er et kæmpe hit hos børn og unge.

Man vælger et stykke musik at lave en koreografi  til, og man filmer sig selv.

Videoen deler man offentligt på JDS`s lukkede gruppe på Instagram eller Facebook.

Det er en sjov og lærerig dansetime, hvor kreativiteten og fantasien får frit spil, og man samtidig lærer at danse på en nytænkende og sjov måde.

BREAKDANCE / HIPHOP (KUN FOR DRENGE) :

Stilarten hører under urban stilarter og er en del af hiphop kulturen og stilarten.
På denne time kan man lære at blive en rigtig B-boy (eller B-girl).

Breakdance er en gadedans, hvis forløber Uprock opstod i South Bronx, i New York City i slutningen af 1960erne.
Det var ofte fattige gadebørn, der brugte dansen til at tjene penge. Breakdance er en del af Hiphopkulturen.

Trenden startede i 1970erne, hvor blandt andet DJ Kool Herc, fandt på at forlænge de oprindelige breaks i musikken, med sine egne lyde og beats, så disse blev længere end de originale.
I disse længere breaks blev det almindeligt at underholde med dans – og breakdance var opstået.

De fleste er enige om at Breakdance kom rigtigt til Danmark i 1983 og på trods af dens urbane ophav, blev den hurtigt meget kommerciel. Dette skete bl.a. da mega hittet med Rock Steady Crew kom i 1983.

Timen byder på hiphop danseserier og toprock, blandet med seje akrobatiske gulv- og håndstandsøvelser kombineret med breaksdansens lette fodarbejde.

Break d
oxygen-world-of-dance

SHOWDANCE:

I showdance bliver der brugt elementer fra både jazz, moderne, disco, funk, musicalgenren og meget mere. Når musikken sættes på, lægges der stor vægt på selve performancedelen.

Koreografien bliver ofte brugt til at fortælle en historie eller en fortolkning af musikken. Derved trænes musikforståelse som en naturlig del af timen.

Der arbejdes både med grundteknikker, trin og holdning, når de bedste showdanse skal koreograferes og læres.

I Showdance arbejdes der en del med udstråling og historiefortælling, når der danses. Gennem dansen udtrykker vi forskellige følelser og Showdance er bedst til lige netop dette.

Showdance har få regler og grænser. Det handler om at give et show, mens du har det sjovt.

Klar, parat, dans!

SHUFFLE DANCE:

Danmarks nyeste danse dille – Også kendt fra TikTok

Shuffle dance også kendt under navnet Melbourne shuffle er en af de elektroniske danseforme (hardstyle, jumpstyle, shuffle).

Shuffle er kæmpe i en del lande og det ser ud til Danmark kommer med på bølgen.

Shuffle kendskabet blandt de unge går gennem bl.a. Youtube og TikTok, hvor man kan opleve de lidt hurtige og sjove dansetrin.

Danseformen menes at være opstået til raves i 1980’erne.

Som shuffle danses idag er den i den grad videreudviklet fra 1980’erne, hvor den også blev kaldt “techno dance”.

Den er ikke længere at sammenligne med 1980′

Shuffle
Contemporary-Dance-Captions-For-Instagram1

CONTEMPORARY DANCE:

Contemporary dance er en meget alsidig stilart hvor der bruges elementer fra både Jazz, Jazz Funk, Moderne dans, Ballet, Acro og Hip Hop.  Enhver type musik kan bruges og det brede form for teknikker og metoder gør at danseren favner bredt i stilarter.

Contemporary dance er en teatralsk stilart og repræsenterer et særligt formsprog, der med sine flydende og organiske bevægelser kan formidle et udtryk af større frihed.

Contemporary dansere er kendetegnet ved hele tiden at søge nye grænser for bevægelse og performance.

HIPHOP KONKURRENCE HOLD – Beat RockerZ :

 

På vores Show og Konkurrence hold går på de dygtigste elever. Du vil blive trænet og udfordret af forskellige instruktører fra JDS men også instruktører ude fra.

Der bliver stillet op til diverse konkurrencer såsom HipHop international, UDO og HipHop United.

Dette hold er en mulighed for både at kunne udvikle den tekniske del af dansen på flere niveauer.

På vores Show og Konkurrence hold kræver det meget fra både dig og dit hold, derfor forventes der at der bliver trænet hårdt både hjemme og til undervisningen, så man får mest ud af det.

327854180_554197180019541_1382595164548522230_n
maxresdefault

HIPHOP GIRLY:

På vores Hiphop Girly hold, er hiphop stilarten det der bliver lagt mest vægt i, dog er der tilføjet et girly twist, så man rigtigt får lov at udtrykke sig og derfor komme ud med alt sin attitude.

På HipHop girly-holdet bliver der arbejdet med alle teknikkerne og dansetrinnene inden for hiphop’ens verden, men inden for de moderne og feminine udtryk.

Vi sætter stort fokus på den feminine attituden i dansen og  alle perfomanceteknikkerne, da der bliver arbejdet hårdt på sæsonens to opvisninger.

Med massere af inspiration fra tidens fedeste hiphop kunstnere, blive der skabt koreografier med det hotteste musik fra kvindelige ikoner såsom Rihanna og Beyoncé. 

Vores hold bliver opdelt med både opvarmning og smidighed, derudover grundtrin efterfulgt af en koreografi.)

JDS FUNKY DANCE MIX:

 

JDS Fit Dance er et NYT voksenhold for ALLE, både mænd og kvinder. Er du allerede en stjerne på et dansegulv? Eller har du ikke en rytme i kroppen? Det er lige meget, da alle kan følge med på JDS Fit Dance.
Målet med timerne er at have det sjovt, bevæge sig og holde pulsen oppe. Bevægelserne er inspireret af hiphop og funk.

JDS Fit Dance er for alle, der ønsker at danse, komme i form og forlade timerne med fornyet energi og livsglæde.

Man behøver ikke at komme hver gang, såfremt ens kalender ikke tillader det, for vi laver en ny dans/koreografi hver uge.

Webp.net-resizeimage (13)
Webp.net-resizeimage (1)

STANDARD & LATIN / ELITE TRÆNING :

 

Fra barns ben til voksen konkurrent på verdensplan.

Her har du muligheden for at blive undervist af verdens bedste dansere i standard og latin.

De brænder for dansen og vil lærer dig bevægelse og coache dig på netop det niveau, du befinder dig på.

VILD MED DANS :

 

Som ofte set på tv kan du tage din ven, partner eller anden ledsager med og lære trinene i en rumba, vals, fox tror og mange andre danse.

Vi har hold for både børn og voksne helt fra begynder niveau og arbejder os mod det stadie hvor I stolt kan vise venner og familie hvordan den skal vinkles.

Vi har også undervisning inden bryllupper og andre happenings.

c870x524
twerk

TWERK:

 

Her alt focus på at give den gas og isoler dele af numsen, det er super sjovt og frækt. ALLE Unge, voksne kan være med, du vil lære en masse fede bevægelser med din krop og få et selvtillids boost Dansen stammer oprindelig fra Vestafrika og har eksisteret i flere generationer, Twerk blev kendt da den ramte hiphop scene i USA i begyndelsen af 1990’erne.

Senere hen er det også brugt til fester eller på TikTok.

DISCO:

 

Disco er en energisk danseform og meget populær blandt børn og unge. Disco danses i bare tæer med strakte led og samtidig giver den en enorm smidighed i kroppen. Musikken er i højt tempo, og der danses bl.a. til pop- og technomusik. Elementer af akrobatik f.eks. splitspring eller lign. indgår ofte i dansen. Der er mulighed for at deltage i konkurrencer indenfor Disco.

Disco er nok den af modedansene, der har overlevet længst. Dette skyldes formodentlig, at dansen er en fri dans, hvilket betyder, at den hele tiden er under udvikling og netop er med på tidens nye trends.

Musikken er tidens hotteste discomusik, og de senere år har den været meget techno præget.
Dansen bygger på de grundlæggende principper i balletten og jazzballetten, dog har næsten alle trin, det man kalder bounce, hvilket betyder små lette vip i knæene og i fodleddet.

WAACKING DANCE:

Waacking danses oftest til funky disco og bevægelserne er dramatiske poseringer, let footwork med skarpe såvel som flydende armbevægelser med rytmiske accenter i brystkasse, skuldre og hoved. Det er en meget flamboyant funkstyle.

Waacking startede i det homoseksuelle klubmiljø i Los Angeles i 1970’erne. Oprindeligt hed det punking og den første gruppe, der dansede det, hed “The Original Punks”. Da det spredte sig til den heteroseksuelle scene, gav man det navnet Waacking. Nogle af pionererne, som har spredt kendskaben til denne dans, er Shabba Doo (fra The Lockers), Tyrone Proctor og Archie Burnett. De sidste to har især lært fra sig i New York siden år 2000, hvor waacking virkelig fik en genoplivning i streetdance-miljøet. En udveksling mellem New York og Los Angeles gør, at waacking og vogueing har fællestræk, selvom det udspringer fra to forskellige miljøer.

KONTAKT OS:
Søren Nymarks Vej 25
8270, Højbjerg, DK – Aarhus S
CVR: 35 61 57 92
TLF 1: +45 53 63 27 77
TLF 2: + 45 24 61 81 16
ÅBNINGSTIDER:
Mandag – Fredag: Kl.14.30-22.30

Lørdag – Søndag: Lukket

Telefontid:
(Mandag-Fredag – kl.10.00-22.00)
(Lørdag-Søndag – kl.12.00-18.00)
Just Dance Studios